
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP


Symbol:
75.40
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302134814 |
EAN | 9788302134814 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Autor | Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 304 |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci