
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP


Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302150401 |
EAN | 9788302150401 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 368 |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
- Producenci