
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3


Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302135903 |
EAN | 9788302135903 |
Zostaw telefon |
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Autor | Marzanna Zienkiewicz |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 184 |
Rok wydania | 2013 |
Oprawa | broszurowa |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci