
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Prowadzenie produkcji zwierzęcej cz.2 ROL.04 WSIP


Symbol:
57.10
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302167775 |
EAN | 9788302167775 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Nowoczesny podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. W części 2. omówiono hodowlę trzody chlewnej, owiec, kóz, drobiu i koni. Duży nacisk położono na odpowiedni dobór rasy zwierzęcia w celu osiągniecia pożądanych efektów hodowli. Dokładnie opisano też kierunki użytkowania zwierząt. Skrótowo scharakteryzowano sprzęt jeździecki i uprzęże.
Publikacja wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z wykorzystaniem produktów pochodzenia zwierzęcego mleka, wełny, skór, mięsa, tak by przyszły rolnik mógł racjonalnie zaplanować produkcję w swoim gospodarstwie. Omawia także produkcję ekologiczną zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących doboru ras zwierząt pod kątem ich hodowli w gospodarstwie ekologicznym.
Publikacja wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z wykorzystaniem produktów pochodzenia zwierzęcego mleka, wełny, skór, mięsa, tak by przyszły rolnik mógł racjonalnie zaplanować produkcję w swoim gospodarstwie. Omawia także produkcję ekologiczną zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących doboru ras zwierząt pod kątem ich hodowli w gospodarstwie ekologicznym.
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 400 |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
- Producenci