• Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP

58.10
szt. Do przechowalni
Opinie
brak ocen
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty płatne przy odbiorze ( kartą, gotówką) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier 15
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302148286

Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58

Zostaw telefon

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

  • Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
  • Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
  • Wyjaśnia znaczenie  słów i terminów stosowanych w gastronomii.
  • Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
  • Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego
Autor Iwona Namysław, Lidia Górska
Wydawnictwo WSiP
Stron 400
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Format 17,6x25 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie