• Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

60.30
szt. Do przechowalni
Opinie
brak ocen
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty płatne przy odbiorze ( kartą, gotówką) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier 15
Dostępność 16 szt.
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302136320

Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58

Zostaw telefon
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Autor Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo WSiP
Stron 304
Rok wydania 2013
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie