
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP


Symbol:
63.80
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302147357 |
EAN | 9788302147357 |
Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58
Zostaw telefon |
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Autor | Danuta Ławniczak, Renata Szajna |
Wydawnictwo | WSiP |
Stron | 280 |
Rok wydania | 2014 |
Oprawa | broszurowa |
Format | 17x24 cm |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci