• Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

63.80
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty płatne przy odbiorze ( kartą, gotówką) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier 15
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302147357

Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58

Zostaw telefon
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
 
Autor Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo WSiP
Stron 280
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie