• Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP

64.90
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty płatne przy odbiorze ( kartą, gotówką) 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier 15
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302147234

Zamówienie telefoniczne: 22 243 99 58

Zostaw telefon

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresuPDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.

Autor Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
Wydawnictwo WSiP
Stron 344
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Format 17,6x25 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie