• Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

35.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 6-72h
Cena przesyłki 6.7
Odbiór Warszawa ul. Powstańców Śląskich 106 bazarek paw. 28 0
Paczka w ruchu 6.7
Paczkomaty InPost 11
Kurier 14.99
Kurier (Pobranie) 17.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
ISBN 9788389184689

Zamówienie telefoniczne: 222439958

Zostaw telefon

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

Autor Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
Wydawnictwo Format-AB
Stron 320
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Format 16,5x23,5 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie