• Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

36.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 6-72h
Cena przesyłki 6.7
Odbiór Warszawa ul. Powstańców Śląskich 106 bazarek paw. 28 0
Paczka w ruchu 6.7
Paczkomaty InPost 11
Kurier 14.99
Kurier (Pobranie) 17.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302157127

Zamówienie telefoniczne: 222439958

Zostaw telefon
W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa.
Autor Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
Wydawnictwo WSiP
Stron 104
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie