• Procesy technologiczne w gastronomii ćw REA - WSiP

47.96
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 6-72h
Cena przesyłki 6.7
Odbiór Warszawa ul. Powstańców Śląskich 106 bazarek paw. 28 0
Paczka w ruchu 6.7
Paczkomaty InPost 11
Kurier 14.99
Kurier (Pobranie) 17.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302148286

Zamówienie telefoniczne: 222439958

Zostaw telefon

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

  • Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
  • Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
  • Wyjaśnia znaczenie  słów i terminów stosowanych w gastronomii.
  • Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
  • Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego
Autor Iwona Namysław, Lidia Górska
Wydawnictwo WSiP
Stron 400
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Format 17,6x25 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie