• Poradnik kelnera

20.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 6-72h
Cena przesyłki 6.7
Odbiór Warszawa ul. Powstańców Śląskich 106 bazarek paw. 28 0
Paczka w ruchu 6.7
Paczkomaty InPost 11
Kurier 14.99
Kurier (Pobranie) 17.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
ISBN 9788362760251

Zamówienie telefoniczne: 222439958

Zostaw telefon
W książce zebrano wiadomości niezbędne do wykonywania zawodu kelnera.
Książka jest adresowana do osób pracujących lub zamierzających pracować w tym zawodzie. Może być też pomocna uczniom odpowiednich szkół zawodowych.
Autor Beata Jaracz, Halina Szpiłyk
Wydawnictwo KaBe
Stron 84
Rok wydania 2011
Oprawa broszurowa
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci