• Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

51.65
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24-72h
Cena przesyłki 11
Odbiór Warszawa ul. Powstańców Śląskich 106 bazarek paw. 28 0
Paczkomaty InPost 11
Kurier 14.99
Kurier (Pobranie) 17.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
ISBN 9788302147357

Zamówienie telefoniczne: 222439958

Zostaw telefon
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
 
Autor Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Wydawnictwo WSiP
Stron 280
Rok wydania 2014
Oprawa broszurowa
Format 17x24 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci