• Hotelarstwo cz. V Podstawy dział. przed. FORMAT-AB

39.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 6-72h
Cena przesyłki 6.7
Odbiór Warszawa ul. Powstańców Śląskich 106 bazarek paw. 28 0
Paczka w ruchu 6.7
Paczkomaty InPost 11
Kurier 14.99
Kurier (Pobranie) 17.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg
ISBN 9788389184672

Zamówienie telefoniczne: 222439958

Zostaw telefon
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2015.
Autor Beata Sawicka (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (red
Wydawnictwo Format-AB
Stron 370
Rok wydania 2015
Oprawa broszurowa
Format 16,5x23,5 cm
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie